Al navegar por esta web acepta la utilización de cookies para análisis y personalización
Saber más    

Noticies Toles noticies d´IX

Axenda d'IX pal vienres 10

Axenda candidata.

--11.30 hores. Uviéu. See del SIMPA (Sindicatu Médicu Profesional d'Asturies). La candidata Ángela Vallina y la diputada Marta Pulgar caltienen un alcuentru cola organización médica. A les 12.15 va dase cuenta de les conclusiones del mesmu a los medios.

Axenda otros candidatos.

--11 hores. Mercáu Posáu Posada de Llanes. Ovidio Zapico, candidatu númberu 2 d'IX a la Xunta Xeneral, participa nuna repartida informativa al pie de Begoña Collada, cabeza de llista pola circunscripción oriental, Elsa Abargane, candidata númberu 5 pola circunscripción central,

-13 hores. Uviéu. See d’Asmadera (calle Pintor Luis Fernández 2). María José Miranda, candidata númberu 3 a la Xunta Xeneral, se reune cola Asociación Asturiana d'Empresarios Forestales de la Madera y el Mueble.

-18 hores. See de la UXT, Uviéu. Ovidio Zapico, candidatu númberu 2 a la Xunta Xeneral, y María José Miranda, asisten a la entrega de los premios Primeru de Mayu.

--20 hores. Nuevu teatru de La Felguera. Elsa Abargane, canditata númberu 5 a la Xunta Xeneral, averase a la representación de la obra "Tiraña na memoria, 80 años contruyendo la vida y danciando el color".

-- 20 hores. Quintes. Asociación cultural Clarín. Ovidio Zapico, María José Miranda y Begoña Collada, candidata pola circunscripción oriental, asisten a la presentación de la candidatura de Villaviciosa, Jonatan Meana Pérez.

-- 20 hores. Bárzana de Quirós. Mino García, candidatu númberu 4 de la llista d'Asturies pola Izquierda, averase a la presentación de la candidatura de Quirós, encabezada por Rodrigo Suárez García.

Volver

Compartir

2014 Izquierda Xunida d'Asturies - Política de privacidad - Política de cookies