Al navegar por esta web acepta la utilización de cookies para análisis y personalización
Saber más    

Noticies Toles noticies d´IX

Axenda Ángela Vallina pa esta tarde

17:00 hora Uviéu. Área Metropolitana Central. La candidata a la presidencia del Principáu per Asturies pola Izquierda, Angela Vallina, al pie de la candidata a l'alcaldía d'Uviéu, Concha Masa, van comparecer énte los medios de forma previa al actu “El futuru de Asturies ye metropolitanu” que se va desenvolver nel salón de té del teatru Campoamor. Nel mesmu van participar les cabeza de llista d'IX en Xixón, Aurelio Martin; Mieres, Aníbal Vázquez; Llangréu, Jesús Sánchez; Siero, Edgar García; la concejala d'Urbanismu de Grau, MªJosé Miranda; y Úrsula Slazata, responsable de la área de Empleo CCOO Asturies, que va presentar l'alcuentru.

18:00 hores (esti actu taba previstu primeramente para 15 minutos antes). Xixón. La candidata, Ángels Vallina, Ovidio Zapico, númberu dos de la candidatura a la Xunta y Javier Suárez Llana, candidatu al conceyu de Xixón, axuntar cola Asociación de Mozos Empresarios. Edificiu Impulsa, Camín de Los Praos, 166. Parque Científicu y Tecnolóxicu de Xixón.

19:00 hores. Xixón. (Na anterior convocatoria afitase pa les cuatro y media de la tarde). La candidata aconceyase cola Mocedá Progresista. Conseyu de la Mocedá. Avenida Manuel Llaneza, 68.

Volver

Compartir

2014 Izquierda Xunida d'Asturies - Política de privacidad - Política de cookies