Al navegar por esta web acepta la utilización de cookies para análisis y personalización
Saber más    

Noticies Toles noticies d´IX

Axenda d'actos d'IX para mañana sábadu 10 y el domingu 11

Sábado 10

10.30 hores. Mercáu de La Felguera. Puntu d'alcuentru delantre del BBVA. Repartí informativu de Jesús Iglesias, candidatu d'IX a la presidencia d'Asturies y Gaspar Llamazares, diputáu d'IX nel Congresu.

11 hores. Mercáu de Llanera. Repartu informativu de Noemí Martín, número dos d'IX a la Xunta Xeneral, xunta Esmeralda Rodríguez, conceyala d'IX en Llanera y miembros de la organización.

11.30 hores. Mercáu de Murios del Nalón. Repartida informativa d'Aurelio Martín, númberu trés d'IX a la Xunta Xeneral, xunta Ángel Manuel García, conceyala d'IX en Murios y miembros de la organización.

12.30 hores. La Pola L.lena. Actu na Casa de Cultura (Plaza Alfonso X, El Sabiu). Jesús Iglesias, candidatu d'IX a la presidencia d'Asturies , Willy Meyer, eurodiputáu d'IX y Ramón Argüelles, alcalde de L.lena, van participar nesti actu públicu

12.30 hores. Les Arriondes. Parque de la Llera. Gaspar Llamazares, diputáu d'IX nel Congresu, va participar nesti actu públicu na cai al pie de Antonio de Pedro, candidatu d'IX pol Oriente.

14.30 hores. Les Arriondes. Restorán La Xunca. Jesús Iglesias, candidatu d'IX a la presidencia d'Asturies , Willy Meyer, eurodiputáu d'IX y Gaspar Llamazares dirán a la comida d'homenaxe a Nobel y Maximino, dos militantes hestóricos d'IX y el Partíu Comunista.


Domingo 11.

11.45. Xixón. (Delantre Clínica Begoña). Jesús Iglesias, candidatu d'IX a la presidencia d'Asturies, y Gaspar Llamazares, diputáu d'IX nel Congresu, van asistir a la manifestación convocada polos sindicatos contra la reforma llaboral. Van Atender a los medios a les 11.45 hores delantre de la Clínica Begoña antes de la manfiestación que sal de la Plaza de toros.
Volver

Compartir

2014 Izquierda Xunida d'Asturies - Política de privacidad - Política de cookies